Kära judovänner!

Som ni kanske sett och hört så har regeringen öppnat upp för barnträning, både utomhus och inomhus. Träningen måste kunna bedrivas på ett säkert sätt där man minimerar risken för smitta.
Smittspridningen är fortsatt hög i Kronoberg med många nya fall, även om det börjar minska något. I vissa kommuner väljer man att inte öppna upp ännu med tanke på den höga smittorisken.
Med tanke på detta, och att både elever och instruktörer alltid är väldigt nära varandra när vi tränar så har vi, styrelse och instruktörer beslutat att avvakta med uppstarten av vårterminen tills vi ser att vi kan bedriva judoträning på ett säkert sätt för alla.
När detta kan ske är fortfarande osäkert men vi följer utvecklingen noga och har bra kontakt med andra judoklubbar för att se hur det går.
Vi siktar på att starta upp vårterminen den 1a mars om utvecklingen fortsätter som den gör nu.

Då vi inte kunnat erbjuda någon judoträning under långa perioder under förra året har styrelsen beslutat att inte ta ut någon träningsavgift för vårterminen 2021 för er som betalade under hösten 2020.
Medlemsavgiften för 2021 måste dock betalas av samtliga medlemmar.
För att hålla dig i form kan du säkert hitta bra träningstips på nätet och vill du köra ingångar på kast så har vi nya filmer på vår hemsida.
Jättebra att ”plugga” lite till just ditt nästa bälte.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen i Växjö Judoklubb

Mer information om de nya restriktionerna hittar ni på https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/lokala-allmanna-rad/